4anybody sessie met de Wondercoach 25 juni 2021 “Always believe a miracle is going to happen”

  4anybody sessie met de Wondercoach 25 juni 2021 “Always believe a miracle is going to happen”

  View Calendar

  Ik zal jullie meenemen en kennis laten maken met het spel tussen ons bewuste en onderbewuste, de kracht van NLP Neuro linguïstisch programmeren en hoe je jezelf kunt aanleren om op een andere manier naar jezelf en onze wereld te kijken. Een wonderlijke reis die helpend en helend voor je is en je gelukkiger maakt. In de veilige ruimte 'the healing space' van 4AnyBody kom je tot rust, mag je ontspannen en jezelf weer terug vinden.

  Ik breng je naar de kracht van oplossingsgericht denken, beperkende overtuigingen die ons levensgeluk in de weg staan, poetsen we samen weg. Ik laat je voelen dat emoties een vorm van trilling is. Het een keuze is om positief of negatief naar de wereld te kijken. Negatieve gedachtepatronen veroorzaken stress en verzwakt je immuunsysteem.

  Door mijn eigen zoektocht kwam ik bij de oude geneeskunde en wijsheden terecht. Ik heb mij gespecialiseerd in meditatietechnieken, van etherische oliën tot klankschalen en diverse instrumenten met specifieke geluiden en trillensfrequenties die de dynamiek in het lichaam en geest kan veranderen, waardoor bijvoorbeeld stress in bepaalde delen of organen van het lichaam los gelaten worden en hierdoor het zelfhelend vermogen zijn werk mag gaan doen.

  Ik gun jou een wonderlijke en magische avond om jezelf op te laden, op adem te komen en jezelf met liefde in je kracht te zetten.

   

  Veel liefs,

  Astrid