Zinzino

Share
Print Friendly, PDF & Email

Zinzino Health Supplementen: Een synergetische formule!

 

Persoonlijke Leefstijl interventie;

 

Indien klanten bij ons komen voor het verbeteren van hun gezondheid, vitaliteit en overal welzijn gaan wij gezamenlijk aan het werk en creëren we op basis van de situatie een levensstijl interventie. Schrijven wij een stapsgewijze aanpak en evalueren we op regelmatige basis de voortgang. We leren klanten welke stappen ze dienen te nemen op meerdere fronten. Wil je gezond en vitaal blijven in je leven dient er een balans te zijn op verschillende niveaus. In de dynamische en onnatuurlijke omgeving waarin wij leven is een balans tussen werk, beweging, voeding, ontspanning zowel fysiek als geestelijk, het vermijden en/of het goed managen van stress en een goed slaappatroon van levensbelang. Wij kijken meer naar de Oosterse wijze van leven dan naar de Westerse wijze daar wij in het Westen in algemene zin sterk zijn afgedreven van onze natuurlijke bronnen en ons zelfhelend vermogen. We weten niet meer wat echt noodzakelijk is om een evenwichtig en gelukkig leven te realiseren.

 

Stapsgewijs;

 

In eerste instantie zullen we aantal verschillend testen doen mede afhankelijk van de persoonlijke situatie. We adviseren altijd om een bloedtest te laten doen bij de huisarts zodat een aantal basale zaken uitgesloten kunnen worden. Vervolgens kunnen we kijken naar testen op gebied van vitaminen, mineralen, vetzuren en mogelijk een microbioom en doorlaatbare darmwand test hoe het met het maagdarm kanaal gesteld is en de eventuele effecten op opname en uitwisseling van voedingsstoffen. Tevens bepalen we via een droge bloedtest de vetzuren/omega 3 test om te bepalen of er sprake is van een onbalans in vetzuren.  De gegevens die worden verzameld gebruiken we dan om een gedegen en uitgebreid op de klant afgestemd voedingsadvies te maken. Onze ervaring is dat het merendeel van de mensen die we afgelopen jaren hebben gecoacht dat 80-90% een of meerdere tekorten heeft opgebouwd door de jaren heen dat zich op een of andere manier terug te vertalen valt hoe men zich voelt, stress ervaart, weinig energie, last heeft met spijsvertering of andere gezondheidsklachten.  We werken met meerdere leveranciers van supplementen en hebben een selectie gemaakt waar we goede resultaten mee boeken iedere keer weer.

 

Supplementen tegenwoordig van groot belang;

 

Merken als Greens for Life, Solgar, Biovitaal, Zinzino, Doterra, Cellcare, Pharma Nord of Biotrust hebben afhankelijk van de situatie maar ook de kosten die het met zich meebrengt onze voorkeur. Uiteindelijk is het de keuze van de klant en welke doelen zij nastreven welke stappen men wenst te zetten. Meeste van deze producten zijn bij de betere drogisterijen of vitamine stores te koop. Een aantal kunnen wij voor hen bestellen waaronder ook in USA. Het zijn merken die wij zelf ook in ons gezin gebruiken, per merk verschillen hoe wij de supplementen inzetten en naast research op inhoud en kwaliteitsnormen (bv ISO) ook zelf uittesten hoe we deze ervaren. Een van de punten waar we altijd naar kijken is de dosering, meeste merken hanteren een gemiddelde dosering gebaseerd op de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) wij kijken ook naar sexe, gewicht, opname capaciteit verschillen tussen bv mannen en vrouwen en wat de specifieke problematiek is. Afhankelijk van deze waarnemingen maken we een specifiek advies.

Een van de merken waar wij enthousiast over zijn en die een afgewogen health protocol aanbieden is Zinzino. Een van origine Zweeds bedrijf dat een aantal wetenschappers in huis heeft waaronder Dr. Paul Clayton en die een zeer praktijkgerichte visie hebben die ons aanspreekt. Naast dat het ons aanspreekt we hier ook goede resultaten mee behalen en mensen vrij snel doorhebben dat zij stappen in de goede richting zetten. Het Health protocol bestaat uit een geavanceerd immuun en voedingssupplement, een omega 3 olie met vitamine D3 en polyfenolen en Zinobiotic dat zorgt voor een goede stofwisseling en bevordert groei van de gezonde bacteriën in de darmen hetgeen de (cel) stofwisseling ten goede komt. De Omega-3 Balance olie als voorbeeld waarvan wij zowel uit eigen ervaring als bij onze klanten weten dat deze een significant verschil gaat maken en we in staat zijn om binnen 4- 6 maanden eigenlijk iedereen, mits men zich houdt aan de adviezen in balans te krijgen. Men merkt dit op allerlei vlakken als bijvoorbeeld huid, nagels, energieniveau maar ook humeur en herstel hetgeen een verbetering van de celstofwisseling aangeeft. Maar belangrijker nog het doet heel veel op gebied van hart, hersenen en immuun functies. De ontwikkeling monitoren we middels een tweetal droge bloedtesten, 1 voorafgaand en 1 maal na circa 4 maanden, deze zijn onderdeel van het protocol. Zo kunnen we zeer doelgericht de voortgang bijhouden en desgewenst bijsturen. Meten = Weten! Een dergelijke aanpak geeft een deel van de noodzakelijke inzichten waar je naar op zoek bent in het realiseren van je gezondheidsdoelen.

 

 In onze westerse samenleving blijkt uit onderzoek dat meer dan 90% van de mensen een onbalans geconstateerd wordt in hun vetzuren. Ook is het een feit dat te veel mensen een tekort hebben aan vitamine D (Cholecalciferol) ongekend belangrijk in kader van een goede immuniteit maar ook aanmaak van bijvoorbeeld hormonen, gezonde botten, tanden en spieren. Inmiddels is er ook veel aandacht voor gezien het belang ter voorkoming van hart- en vaatziekten, kanker en diverse auto-immuun ziekten. Hoe dan tekorten in vitaminen, mineralen en vetzuren leidt vroeg of laat tot gezondheidsklachten. Een goed en ook vervelend voorbeeld is dat een van de reden dat veel mensen door Corona virus in het ziekenhuis of op IC zijn beland of zelfs overlijden was dat merendeel van deze mensen naast een of meer onderliggend lijden een chronisch tekort had aan opgebouwd aan vitamine D waardoor het immuunsysteem niet in staat was om het virus te bestrijden. Bijgaand de link naar onderzoek site waarin een groot aantal van dit soort vitamine D onderzoeken in relatie tot Corona/Covid 19 bijeen zijn gebracht. Onderstaand een toelichting van de Zinzino Health protocol en de Balance Omega-3 olie en op welke wijze deze het welzijn ondersteunen.

 

Aan de linkerzijde kun je de product video van Zinzino zien door het klikken op de player.

Voor product sheet klik op deze link : BalanceOil-nl-NL

Voor product sheet klik op deze link : Health protocol

 

Share