Zinzino

Share
Print Friendly, PDF & Email

Zinzino BalanceOil: Een synergetische formule

 

Indien klanten bij ons komen voor het verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit en wij gezamenlijk aan het werk gaan middels levensstijl interventie, schrijven wij een stapsgewijze aanpak en evalueren we op regelmatige basis de voortgang. We leren hen welke stappen ze dienen te nemen op meerdere fronten. Wil je gezond en vitaal blijven in je leven dient er een balans te zijn op verschillende niveaus. In de dynamische omgeving waarin wij leven is een balans tussen werk, beweging, voeding, ontspanning zowel fysiek als geestelijk, het vermijden en/of het goed managen van stress en een goed slaappatroon van levensbelang.

 

Indien sprake is van een onbalans in vetzuren gaan we naast een gedegen en uitgebreid op de klant afgestemd voedingsadvies onder andere werken met een zeer kwalitatieve Omega-3 olie waarvan wij zowel uit eigen ervaring als bij onze klanten weten dat deze een significant verschil gaat maken en we in staat zijn om binnen 4- 6 maanden de meeste van hen in balans te krijgen. Dit monitoren we middels een tweetal bloedtesten, 1 voorafgaand en 1 maal na 4 maanden. Zo kunnen we zeer doelgericht de voortgang bijhouden en desgewenst bijsturen. Meten = Weten! Een dergelijke aanpak geeft een deel van de noodzakelijke inzichten waar je naar op zoek bent in het realiseren van je gezondheidsdoelen.

 

In onze westerse samenleving blijkt uit onderzoek dat bij 95% van de mensen een onbalans geconstateerd wordt in hun vetzuren. Dit leidt vroeg of laat tot gezondheidsklachten. Er is de afgelopen decennia internationaal gezien veel onafhankelijk onderzoek gedaan. Indien klanten dit op prijs stellen presenteren wij hen deze gegevens dan wel kunnen zij zich zelf hier in verdiepen. Onderstaand een toelichting van de Zinzino Omega-3 olie en op welke wijze deze het welzijn ondersteunen.

 

Aan de linkerzijde kun je de product video van Zinzino zien door het klikken op de player.

 

 

Zinzino BalanceOil: Een synergetische formule

 

Hersenfunctie

 

EPA en DHA hebben goedgekeurd gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie1. Inname van DHA door zwangere vrouwen draagt bij aan de ontwikkeling van de normale hersenen van de foetus en zuigelingen1. De lang-geketende omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor ons, en ook voor de volgende generatie.

Goed voor je hart

 

EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor de gezondheid van het hart. Ze dragen bij aan de normale functie van het hart2.

GOED VOOR HET IMMUUNSYSTEEM

 

BalanceOil bevat vitamine D, van essentieel belang voor het immuunsysteem omdat deze bijdraagt aan zijn normale functie3.

 

DE VISOLIE

 

De visolie die we (uit LYSI, in IJsland) gebruiken, is voornamelijk afkomstig van kortlevende, kleine pelagische vis zoals sardines, ansjovis en makreel, maar er is geen verplichting voor een specifieke visssoort. De kritische factor is een vetzuurprofiel dat binnen 120 dagen efficiënt de Omega-6/3 vetzuurbalans in het lichaam optimaliseert. Onze visolie is afkomstig van de complete, onbewerkte vis. De olie gaat door een raffinageproces om milieu-verontreinigingen te verwijderen. De visoliën die worden gebruikt in Balance-producten hebben een strikte specificatie voor EPA en DHA, en zijn gegarandeerd vrij van zware metalen en andere giftige stoffen. Lysi, de fabrikant van BalanceOil voldoet aan alle voorschriften voor de productie en volgt GMP´s (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en farmaceutische producten.

 

DE OLIJFOLIE

 

BalanceOil bevat een speciale koudgeperste, extra vergine olijfolie bekend om zijn hoog gehalte aan polyfenolen (boven 350 mg/kg)5. Polyfenolen zijn krachtig anti-oxiderend met talrijke positieve effecten. Ze beschermen BalanceOil in de fles en, even belangrijk, in je lichaam. Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen vrij van genetisch gemodificeerde organismen).

 

VIS EN OLIJFOLIE / SYNERGIE = RESULTATEN

 

Het modern verwerkte dieet bevat grote hoeveelheden Omega-6 vetzuren en onvoldoende Omega-3 vetzuren. Onze wetenschappers formuleerden
BalanceOil om Omega-3 te combineren met de juiste hoeveelheden van de juiste polyfenolen – een synergetische combinatie die verbluffende resultaten oplevert.

 

BEWIJS VAN BALANS IN 120 DAGEN

 

Onze gecertificeerde laboratoria hebben meer dan 380.000 tests geanalyseerd (2019) waardoor ‘s werelds grootste database is ontstaan. Het gemiddelde Omega-6:3-balans voor mensen die geen Omega-3 supplement namen, is 12.1 voor Europa, 15.1 voor Noord-Europa en 25.1 voor USA. Na het nemen van BalanceOil gedurende 120 dagen, is gemiddelde balans minder dan 5:1 en in veel gevallen minder dan 3:1.

 

KWALITEIT

 

Zinzino gaat alleen met die leveranciers en producenten van onbewerkte grondstoffen en gebruiksklare producten in zee, die voldoen aan de kwaliteitseisen zoals vastgelegd in het Zinzino kwaliteitsgarantiesysteem. Om goedkeuring te krijgen, moeten toeleveranciers kunnen aantonen dat zij zich houden aan een goed kwaliteitsgarantiesysteem. Daarnaast moeten ze kunnen garanderen, dat de service die zij leveren voldoet aan de GMP- en ISO normeringen. Onze visolieproducent LYSI heeft een gecertificeerd kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de vereisten van ISO 9001, GMP/API en BRC Global standard for Food Safety. LYSI is tevens aangesloten bij Friends of the Sea voor duurzame visvangst. Onze fabriek Faun Pharma is ISO 9001 gecertificeerd.

 

VOORGESTELD GEBRUIK

 

0,15 ml BalanceOil x kilo lichaamsgewicht. Portiegrootte op basis van lichaamsgewicht aanpassen. Volwassenen met lichaamsgewicht 50 kg: 7,5 ml dagelijks. Volwassenen met lichaamsgewicht 80 kg: 12 ml dagelijks. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

OPSLAG

 

Ongeopende flessen opslaan in een donkere en droge plaats bij kamertemperatuur of in de koelkast. Geopende flessen in koelkast opslaan en binnen 45 dagen gebruiken. De olie kan troebel worden bij temperaturen van minder dan 4°C / 39° F als gevolg van het stollen van de olijfolie. De olie zal helder worden bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

 

OPMERKING

 

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde maaltijd. Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt raadpleeg dan uw arts voordat u de BalanceOil Vegan gebruikt.

 

Voor product sheet klik op deze link : BalanceOil-nl-NL


 

Share