Zinzino

Share
Print Friendly, PDF & Email

Zinzino BalanceOil: Een synergetische formule

 

Indien klanten bij ons komen voor het verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit en wij gezamenlijk aan het werk gaan middels levensstijl interventie, schrijven wij een stapsgewijze aanpak en evalueren we op regelmatige basis de voortgang. We leren hen welke stappen ze dienen te nemen op meerdere fronten. Wil je gezond en vitaal blijven in je leven dient er een balans te zijn op verschillende niveaus. In de dynamische omgeving waarin wij leven is een balans tussen werk, beweging, voeding, ontspanning zowel fysiek als geestelijk, het vermijden en/of het goed managen van stress en een goed slaappatroon van levensbelang.

 

Indien sprake is van een onbalans in vetzuren gaan we naast een gedegen en uitgebreid op de klant afgestemd voedingsadvies onder andere werken met een zeer kwalitatieve Omega-3 olie waarvan wij zowel uit eigen ervaring als bij onze klanten weten dat deze een significant verschil gaat maken en we in staat zijn om binnen 4- 6 maanden de meeste van hen in balans te krijgen. Dit monitoren we middels een tweetal bloedtesten, 1 voorafgaand en 1 maal na 4 maanden. Zo kunnen we zeer doelgericht de voortgang bijhouden en desgewenst bijsturen. Meten = Weten! Een dergelijke aanpak geeft een deel van de noodzakelijke inzichten waar je naar op zoek bent in het realiseren van je gezondheidsdoelen.

 

In onze westerse samenleving blijkt uit onderzoek dat bij 95% van de mensen een onbalans geconstateerd wordt in hun vetzuren. Dit leidt vroeg of laat tot gezondheidsklachten. Er is de afgelopen decennia internationaal gezien veel onafhankelijk onderzoek gedaan. Indien klanten dit op prijs stellen presenteren wij hen deze gegevens dan wel kunnen zij zich zelf hier in verdiepen. Onderstaand een toelichting van de Zinzino Omega-3 olie en op welke wijze deze het welzijn ondersteunen.

 

Aan de linkerzijde kun je de product video van Zinzino zien door het klikken op de player.

Voor product sheet klik op deze link : BalanceOil-nl-NL

Share