Heb jij ook zo’n moeite om een gezonde levensstijl na te streven? Voel je je vaak vermoeid en heb je weinig energie, worstel je met je gezondheid en vitaliteit, mogelijk een pondje te veel? Met al die verleidingen op de loer, het gebrek aan tijd en inspiratie is het zeer verleidelijk om af te gaan op wat marketeers ons allemaal aan zogenaamd gezonde voeding voorschotelen. We worden er mee omgeven!

 

We kunnen als consument op dit moment lastig verantwoorde keuzes maken voor gezonde voeding en een levensstijl die in balans is. We hebben het allemaal heel druk en een gezonde levensstijl nastreven wordt ons allemaal niet gemakkelijk gemaakt en het wordt ons ook eigenlijk niet goed geleerd. Om maar een voorbeeld te noemen we worden door diverse specialisten of diëtisten een zogenaamde algemene waarheid verkondigd en als je niet bereid bent om er veel tijd in te steken om te kijken of de beweringen waar zijn worden we uiteindelijk ongemerkt zwaar beïnvloed en slaan we een verkeerde weg in. Daar zijn de afgelopen decennia helaas voldoende voorbeelden van geweest.

 

Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor je gezondheid of die van je gezin.

Krijg meer balans in je leven!

Herkenbaar? We kunnen je bij De Wondercoach helpen met het opnieuw inrichten van je leven, er vanuit gaande dat je de bereidheid hebt ‘oude overtuigingen’ overboord te zetten en op een andere manier naar de wereld te kijken.

Op deze wijze creëren we samen een nieuw levenspad en voedt je je met waardevolle levensenergie en helpt je om meer balans in je leven te krijgen.

Goed voor je lichaam zorgen betekent een investering, je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug!

De Wondercoach kijkt holistisch naar wat je als mens nodig hebt om er een gezonde levensstijl op na te houden. Dit strekt zicht uit niet alleen tot het creëren van een gezond voedingspatroon, het leren van zaken die je beter in onze samenleving kunt vermijden en op deze wijze te streven naar een gezonde levensstijl. We richten ons in het nastreven van een gezonde levensstijl die in balans is ook op een mentale en spirituele benadering van een gezond leven.

Afspraak of meer informatie?

Bel voor een afspraak Astrid van Amerongen tel + 31 6 15 00 50 30
of neem contact op via de mail: astrid@dewondercoach.nl