Ervaringen van clienten

Share
Print Friendly, PDF & Email

Eveline den Boogert

Personal coach


Wat een heerlijk klankschaalbad heb ik mogen ontvangen van deze lieve en zorgvuldige Wondercoach Astrid van Amerongen. Ik voel me relaxed, verfrist, vibrerend en vrolijk! Ik kan het je van ♥te aanbevelen.

Jeroen

Ondernemer


Door haar warme persoonlijkheid voelde mijn bezoek aan Astrid direct vertrouwd. Mijn burn-out klachten waren niet gering en een continu gevoel van uitzichtloosheid had mij in de greep. Maar door haar gedegen opleiding in combinatie met haar levenservaring wist Astrid mij weer in de juiste richting te krijgen en waar ik nog steeds profijt van heb. Ook met mijn dochter, die autisme/verstandelijke beperking heeft, ging Astrid zeer doortastend aan het werk en zorgde haar professionele en persoonlijke aandacht voor een vertrouwensband die  mijn dochter niet alleen de nodige rust gaf maar ook een baken buiten de vaste structuur van het het gezinsleven.

Marianne

Copywriter


Bij Astrid voel je je meteen op je gemak. Haar manier van mensen een welkom en ontspannen gevoel geven vind ik echt een gave. Het leuke van werken met Astrid is dat ze aan de ene kant heel lief is en aan de andere kant heel direct en recht door zee. What you see is what you get, ze zal niet met je meepraten in een coachsessie om jou een goed gevoel te geven. Ze prikkelt je om in een veilige sfeer stappen te maken in je ontwikkeling, hele fijne ervaring!

Natalie


Als je Astrid ziet voel je meteen dat je welkom bent, 'je mag er zijn’ is een prachtige uitspraak. Deze hartelijkheid kenmerkt haar. Zij is heel open en kijkt zelf met open mind naar jou. Ze kan met 'verwondering’ kijken, een mooie eigenschap die we als volwassenen vaak weer vergeten zijn. Zij geniet, laat genieten en laat haar gevoel spreken. Dat maakt haar yogalessen zo fijn en nooit precies hetzelfde. Zij kijkt ook wat de groep op dat moment het beste past.
Share