Liesbeth Bakker

Bliz Welness


Wat een moeilijk jaar was het voor me. Naast vrienden zijn er twee mensen die me er emotioneel en fysiek doorheen hebben getrokken: mijn masseur en Astrid de Wondercoach https://www.facebook.com/DeWondercoach
En dat is ze. Ik gun mijzelf iedere twee weken een bad in haar healingspace. Astrid werkt met kaarten onder een kopje thee waarmee ze waardevolle inzichten aanreikt, en als ik geland ben, krijg ik een fantastische behandeling met essentiële oliën die me op dat moment helpen en klankschalen. Deze vrouw heeft zoveel liefde in zich dat alleen een kopje thee drinken met haar al helend is.
Astrid is typisch zo iemand met een enorm talent die het moeilijk vindt reclame voor zichzelf te maken. Dus hierbij. Gun jezelf een sessie met haar of neem net als ik een 10-rittenkaart. Astrid is een engel, ik weet het zeker. 🧡

Nadia Verweij


Gisteren mocht ik een klankschaal sessie ontvangen van deze lieve vrouw. Wauw. Ik ben nog steeds sprakeloos. Het heeft zo ontzettend veel effect. Er komt zoveel liefde van deze vrouw uit. Ik ben in vrede en voel me super na deze behandeling.
Astrid van Amerongen je bent een ware engel op aarde. Dank je wel.

Sander Christiaan Spits


Wauw, wauw en nog eens wauw 💚
We hebben zo'n prachtige avond gehad, alles klopte gewoon!
Het toch is het niet gewoon, want je kunt je leven op twee manieren leven.
De ene: alsof niets een wonder is.
De andere: alsof alles een wonder is.
En wonderen bestaan!
Mijn ervaring gisteren was dat ik zelf intens heb kunnen genieten. Normaliter als gastvrouw houd ik een waakzaam oogje in het zeil. Door de relaxte en veilige sfeer die Astrid bij binnenkomst en de voorbereiding al direct neerzetten, ontstond er voor mij en de deelnemers een enorme verbinding. Openheid, eerlijkheid, liefdevol,  gevoel van veiligheid en alles mocht er zijn. Daardoor ontstond er overgave aan wat is. Geweldige inzichten die met boodschappen werden bevestigd.
Astrid van Amerongen ontzettend bedankt, ook namens alle deelnemers, voor de wonderschone avond die jij ons gaf!
#astridvanamerongen
#dewondercoach
#4anybodyupgrade

Bouke de Boer

NTI NLP


Na de training "Code Rood" hadden Astrid en ik een evaluatie. Astrid vroeg mij Bouke; waarom wil je graag met mij de training Coderood, persoonlijke leiderschap vanuit het hart geven? Mijn reactie: Dat antwoord komt niet uit de vijfzintuigelijke waarneming, dat komt uit de multizintuigelijke waarneming. De boeken van Gary Zukov geven mij steeds meer antwoord. De klassieke man en vrouw, de nieuwe man en vrouw en dat persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling voor de relatie gaat. Ik zie Astrid, zoals Zukov dat beschrijft als een spirituele partner. Alles mag er zijn, weg van oordeel en veroordeel, met volledig respect voor elkaars grenzen, je zou het ook onvoorwaardelijke liefde kunnen noemen. En mogelijk gaat het nog verder. Onze Redenen van Bestaan komen aardig overeen. Redenen van Bestaan die feilloos aangeven WAAROM wij HIER op aarde zijn. En zou ook zo kunnen zijn, dat wij verbonden zijn met dezelfde zielsopdracht. Ik weet het antwoord: JA. En dit zorgt ervoor dat ik graag met Astrid “werk” en hoe compleet moeiteloos dit gaat. ZIJN. Bouke Dat noemen we liefde en……daar kan de  wereld wel meer van gebruiken. En wij zijn daar o.a. mee bezig.    

Elly


Een klankschaal beleving bij Astrid is persoonlijk, met aandacht en echt een beleving! Ze neemt de tijd voor je je ontspant en gaat met fijne energie weer de deur uit. Zo fijn! Als ik haar verhaal ook lees op https://graceandus.com/nl/astrid-van-amerongen/ hoor ik het haar zo zeggen en doen. Prachtmens!

Nadia


Astrid straalt pure liefde uit. En dat voel je. Haar klankschaalsessies in combinatie met haar stem en haar oliën maakt het, door de liefde die je voelt, je even je pijn vergeet. En met het ontwaken uit de sessie kom je tot de conclusie dat de pijn weg is. En echt de pijn komt nooit meer terug. Astrid is een echte Wondercoach en de mooiste engel op aarde.

Timo Angenent


Astrid is een heel mooi mens en een topper in de spirituele wereld zo als ze ook zelf heeft verteld ze heeft een taak meegekregen van gene zijde om mensen te helpen hier op het aardse. Ik ben blij dat ik haar enkele jaren geleden heb leren kennen.

Liesbeth


Astrid is inderdaad een bijzondere coach. Ze is in staat om al je pijn, verdriet en ellende te omarmen. Na een sessie bij haar voel je je ingepakt met liefde en geheeld. Haar klankschalen, de heerlijke etherische oliën waarmee ze werkt, de kaarten die inzicht brengen, het is een feestje dat iedereen zichzelf af en toe moet gunnen.

Jess


Astrid is een hele mooie lieve vrouw, ze heeft mijn zoon weer doen geloven in zichzelf en geleerd trots te zijn op wie hij is, en nog steeds leert hij heel veel van haar in sessies, ontzettend dankbaar zijn wij!

Monique


Puur, oprecht, openhartig. Zo (her)ken ik Astrid van Amerongen. Sensitief en krachtig, een mooi mens met een bijzondere gave om rechtstreeks hart verbinding aan te gaan. Contact met Astrid voelt als een warm bad door wie ze Is. Logisch dat de dingen die ze doet, een waar feestje zijn om thuis te komen bij jezelf. Zo blij met haar in mijn leven! Liefs Monique x

Valerie

10 jaar


Het begon gewoon als een normalen dag nou niet echt normaal voor mij wand ik was aan het tobben over mijn stief vader dus ik voelde me niet fijn en wou alles alleen doen. Dus mijn moeder ging met Astrid bellen om ff met mij te praten. Maar ik vond dat altijd niet zo fijn omdat ik bang was. Of dat ik in een legen kamer ging zitten. Maar dat was niet zo. Ik ging in de avond om 8 uur lekker in bad en mijn tanden poetsen en daarna ging ik naar Astrid en ging ik naar beneden in de kelder en ik ging die kamer binnen en ik schrok een beetje wand het was heel bijzonder. Er lagen allemaal  matjes op de grond en in het midden. een klein tafeltje op de grond met allemaal lekkers! En thee en schaal klanken en kaartjes en olie. En ze had een soort verwarming. Maar dicht met kleine washandjes er in. En er waren kleine stoeltjes. Op de grond met dat tafeltje en ik kreeg een lekker koppie thee. En ondertussen ging ik met Astrid praten. Over waarom ik me niet fijn voelde. En ze had op het tafeltje. Drie kleine kaarsjes. En ik mocht kiezen voor wie ze waren. En ik had voor Paul een kaarsje een voor mama. En een voor mezelf. Die had ze aan gestoken. En toen ze dat had gedaan had ze drie verschillenden kaarten. Dus  ze had ze voor me neer gelegd. En toen ging ik met mijn linker hand over de kaartjes heen. En dan als ik iets voelde aan mijn linker hand pakte ik dat kaartje. En dat deed ik bij alle kaartjes. Maar toen had ze een kaart spel gemaakt een heel mooi kaart spel. Met allemaal olie dus ik pakte mijn linker hand weer. En ging over de kaartjes heen. En toen had ik er een en de olie heten lime dus ik had de olie lime. Die deed ze op me hand en daarna moest ik mijn handen voor mijn hoofd doen en in en uit ademen. Toen werd ik helemaal rustig. Toen we klaar waren gingen we yoga doen. En dat was heel fijn. Toen zij ze tegen me dat ik moest gaan liggen en mijn ogen dicht moest doen. En ontspannen. Ze ging me masseren met de olie die ik had gepakt. Maar ze had nog een heel mooi boek en in dat boek stond van welke olie die ik had gepakt daar in stond mijn  hobby dansen. Toen ging ik liggen en ze deed een deken over me heen. En nog mijn olie op een kussen en deed dat op mijn ogen ik deed mijn ogen dicht en ze deed allemaal klank schalen om me heen. En een mooi muziekje. Toen ging ze de klank schalen klanken en dat was heel een fijn gevoel in mijn lichaam. Toen voelde het alsof ik in een sprookje zat toen had ze dat een half uurtje gedaan en ik was heel moe dus ze bracht me naar huis met al die mooie woorden die op die kaartjes stonden was zo positief het was echt heel leuk om te  ervaren het is zeker een aanrader voor als jij je niet fijn voelt heel erg bedankt as!

Tyler


Donderdag een sessie met Astrid gehad en dat was echt nodig, heeft een hele mooie familie en de energie dat in het huis vloeit is zo puur dat je het voelt vanaf het moment dat je binnen stapt. Ik voelde mij zoooo heerlijk toen mijn sessie voorbij was, het is echt gewoon uitermate universeel wat ik nu voelde op dat moment en toen ik thuis was! De dag erna barste ik voel met positive energie en alle negatieve lasten uit mijn lichaam en hoofd terug gegeven aan de aarde. ik hoop zeker weten dat ik nog een sessie een keer ga inplannen want dit had ik echt nodig en af en toe is het nodig om alle negative flow los te laten en weer de positieve energies opnemen in mijn lichaam ????❤️ hands together for you and I really mean this when I say the connection between us is wonderful out of this universe .. words are not needed between us because our souls connect on a frequency I’ve never felt before once again thank you for having me yesterday I feel so blessed that god brought you upon my path this world is full of beautiful and wonderful things to see and experience and I’m glad others can experience your amazing energie and positivity an amazing human being is what you are and much more blessed be the angles, your parents and god for creating you ??❤️? My miracle coach Much love Tyler

Annelied


Astrid weet een heerlijke setting te creëren. Met haar klankschaal healing laat ze zien wie ze zelf is. Mooi, lief, warm en toegewijd. Als een warm bad! XX Annelied

Simone


Astrid is een prachtmensje…. MET: Empathie Kennis Spreekt met haar ogen Raakt je Breekt je open Geeft je zoveel energie ….. Toen ik de waanzinnige ruimte binnen kwam,gebeurde er al iets. Niet onder woorden te brengen. Er gebeurt veel met je,in postitieve zin. De klankschalen hebben ook een magische werking. Als je dit minimaal 1x maand jezelf gunt, functioneer je veel beter en je slaapt zo goed. Kortom “mijn” wondercoach! Dank Astrid,tot snel Liefs,Simone xxx

Tommy


Of je nu geloofd in aura’s of niet, als Astrid een kamer binnen komt dan word die ruimte gevuld met positieve energie en rust. Astrid je mag trots zijn op wat een mooi mens je bent en al je kennissen en familie mogen zich gelukkig prijzen jou in de buurt te hebben! Tommy

Ellen Hendrix


Lieve lieve Astrid, dit is zo helemaal JIJ. Ik heb je leren kennen omdat de Engelen je op mijn pad hadden gezet. Wat hebben we prachtige ochtenden gehad. Een lach, een traan, vele inzichten en prachtige creaties. En toen was het mijn beurt om bij jouw te mogen komen, in je prachtige ruimte.                                 Vol met Engelen, klankschalen, heerlijke geuren, drums, inzichtkaarten, lekkere versnaperingen en nog veel meer. Zachtheid, geborgenheid, een veilig en warm bad vol met klanken en geuren dat is wat je me gegeven hebt. Even helemaal zijn, niets moeten en weten dat alles goed is en je in goede en helende handen bent. Dankbaar voor onze ontmoeting en deze is zeker niet zomaar toevallig ontstaan. Daar hebben ze ‘boven’ toch echt wel op ingetuned. Ik ben super trots op je. En naast al die mooie dingen die Astrid doet, is ze ook nog eens een TOP ambassadeur voor mijn Card Deck: 160 Qualities of Divine Love. Lieverd, dank je wel daarvoor, maar vooral dank je wel voor je ZIJN. Hartegroet Ellen.  

Sjam Namdar


Dit was meer dan een geweldig cadeau voor mijn lichaam en ziel. De kers op de taart is Astrid die een warm, liefdevol en prachtig mens is. Met zoveel energie die voelbaar is begeleid ze je door de sessie. Mijn lichaam en ziel zijn dankbaar voor deze mooie ervaring. Lief zijn voor jezelf, in balans zijn met lichaam en geest, overtuigingen los laten en luisteren naar je gevoel. Dit is wat ik eruit gehaald hebt, waardoor ik mijn passie en doel waar ga maken. Leef je leven met liefde en wees dankbaar voor alles zoals ik Astrid meer dan dankbaar ben voor deze prachtige ervaring.❤️

Leontien Ruiters


Lieve Astrid, wat is het toch iedere keer weer heerlijk om een klankschaal sessie bij jou te doen! We kennen elkaar al zo lang en toch raken we niet uitgesproken over ‘t leven. Mooi hoe we iedere keer weer een stukje de diepte in gaan en gesprekken hebben over wat ons raakt! Na een klankschaal sessie bij jou loop ik helemaal ontspannen en toch vol energie de deur uit! Dankjewel lieverd, je bent een prachtig mens. Liefs Tien

Niek Wierenga


Astrid was mijn geweldige coach tijdens de CODEROOD NLP training! Eén van de beste weekenden van mijn leven gehad op deze training. Iets dat me diep heeft teruggebracht naar mijn gevoel. Astrid heeft hier een ontzettend grote rol in gespeeld. Liefde, aandacht, goede gesprekken, klankschalen, knuffels, nog meer liefde, het hield niet op! Dankje Astrid en we gaan elkaar zeker vaker zien! Liefs, Niek

Laura Oest


Lieve As, Wat jij doet is magisch!! Er zijn nog altijd weinig woorden en ik ben er van overtuigd dat die ‘overgave’ echt wel alles omvattend is voor de hele middag!!
Ik merk zoveel meer ontspanning bij mezelf doordat m’n ademhaling behoorlijk is gezakt en verdiept, en precies dat brengt me dichterbij m’n gevoel waardoor ik zacht kan zijn naar mezelf.
Dankjewel voor ALLES, dankjewel voor JOU ??

Ingrid Leeuwen


Geheel tegen mijn gewoonte in ben ik onvoorbereid naar de klankschaalsessie van Astrid toegegaan. Ik vermoedde een nieuwe wereld waar ik me geheel door wilde laten verrassen. En dat is zó goed geweest; ik ben enorm verrast door het warme enthousiasme van Astrid en de fijne, warme en veilige omgeving die zij mij bood. Ik voelde me daardoor heerlijk ontspannen zodat ik me heel gemakkelijk kon overgeven aan de zorg, liefde, de geurtjes, klanken en de warmte die Astrid mij schonk. Volledig verkwikt, opgeruimd en vrolijk heb ik weer afscheid genomen. Wat voelde ik me verwend! Ik kan een ieder deze klankschaalsessie aanraden, je zult er gegarandeerd enorm van genieten en volledig zen weer naar huis vertrekken. Hoe heerlijk in deze tijd met zoveel onzekerheden in de wereld om ons heen. Veel dank Astrid!!
Dank je wel Ingrid ❤️?

Mirella

Personal coach


Hele goedemorgen Astrid,

 

 Het was echt heel bijzonder! Ik had niet kunnen bedenken dat ik ooit een klankschalen sessie zou doen met ons hele gezin. Zelfs nog geen weken geleden.

 

 Er gebeurd een hoop bij ons thuis, we zijn flink in beweging en daar ben ik heel erg gelukkig mee – wat een understatement is. Het was sowieso een cadeautje dat Marco bij Astrid terecht kwam in Code Rood en toen hij vertelde dat haar klankschalen sessie zoveel met hem deed en hij deze rust Rik ook zo gunde! We zijn hier nl. al een tijd naar op zoek. Was het idee geboren om het met hele gezin te doen.  Bij mij blijven ideeën niet vaak bij een droom, maar kom ik in de actie….hier word ik weer voor behandeld ;o))  Was dan ook echt fantastisch dat Astrid met al haar enthousiasme en passie riep, jaaaaa dit kan zekerrrrr!

 

 Met name voor onze zoon Rik gebeurde er ook echt iets. Je zal wellicht gemerkt hebben, dat hij weinig rust heeft en alles moet zien, bekijken en uitproberen. Ik had jullie hier wellicht op voorhand over kunnen inlichten, maar we weten nooit echt in welke modus hij zit (net als bij zoveel andere kinderen) en ik werd dan ook verrast hoe vrij hij zich gelijk bij jullie voelde. Billy gaf goed aan, dat het wel wat rustiger/minder mocht (aanname) en trok zich lekker terug op zijn eiland met de brug open (…..wat gaaf Astrid, hoe jij hier voor Rik een vertaling hebt gegeven!!!).

En ook al dat lekkers en hoe Astrid de kaarten trok met de kinderen en ze op hun gemak stelde……..het was echt heel bijzonder! En Astrid ik weet niet of je vaak kinderen behandeld………zo niet, doe daar maar nog heel veel meer van!!  Zoals Bouke ook zo mooi (en vaak) zegt……de wereld heeft mensen zoals jij en jullie nodig!! Dank!!!

 

 Ik ga over onze ervaring nog een stukje schrijven als referentie voor Astrid. Gun echt ieder gezin en vooral ook alle kinderen deze ervaring en eentje in het bijzonder 🙂 En kom dan ook over een tijdje terug met Rik.

 

 Nou stiekem toch een heel verhaal geworden.

 Hele fijne dag en tot weder zien!

Mirella x

Linda en Guus van der Meer


Vertellen over Astrid en haar klankschalen sessies is als mosterd na de maaltijd. Je moet het namelijk ondergaan en er volledig in opgaan. We zijn niet spiritueel, eufemistisch uitgedrukt, maar een uitnodiging de therapie, want dat is het, uit te proberen laat je bij zo een mooi mens niet onbenut. Haar veel benoemde eigenschappen als: écht luisteren, oprechte belangstelling, haar humor en positivisme, haar energie, het zichzelf wegcijferen als het moet, haar bescheidenheid en oprechtheid, haar naar ons toe vertaalde levenslessen en wat dies meer zij, maken dat welke therapie dan ook die zij op ons loslaat keihard doel treft.
We zweren het. Zelfs als ze met een didgeridoo in onze oren toetert, knappen we ervan op.
Overigens zijn er volstrekt wetenschappelijke feiten bekend over klankschalen therapie. Minder stresshormonen, diepere gezonde slaap en een verhoogde weerstand zijn enkele van de effecten. Er gebeurt een hoop maar je bent onder de hoede van Astrid.
Kortom: klankschaal-therapie bij Astrid van Amerongen is een ‘must do’.
Linda en Guus van der Meer

Eveline den Boogert

Personal coach


Wat een heerlijk klankschaalbad heb ik mogen ontvangen van deze lieve en zorgvuldige Wondercoach Astrid van Amerongen. Ik voel me relaxed, verfrist, vibrerend en vrolijk! Ik kan het je van ♥te aanbevelen.

Jeroen

Ondernemer


Door haar warme persoonlijkheid voelde mijn bezoek aan Astrid direct vertrouwd. Mijn burn-out klachten waren niet gering en een continu gevoel van uitzichtloosheid had mij in de greep. Maar door haar gedegen opleiding in combinatie met haar levenservaring wist Astrid mij weer in de juiste richting te krijgen en waar ik nog steeds profijt van heb. Ook met mijn dochter, die autisme/verstandelijke beperking heeft, ging Astrid zeer doortastend aan het werk en zorgde haar professionele en persoonlijke aandacht voor een vertrouwensband die  mijn dochter niet alleen de nodige rust gaf maar ook een baken buiten de vaste structuur van het het gezinsleven.

Marianne

Copywriter


Bij Astrid voel je je meteen op je gemak. Haar manier van mensen een welkom en ontspannen gevoel geven vind ik echt een gave. Het leuke van werken met Astrid is dat ze aan de ene kant heel lief is en aan de andere kant heel direct en recht door zee. What you see is what you get, ze zal niet met je meepraten in een coachsessie om jou een goed gevoel te geven. Ze prikkelt je om in een veilige sfeer stappen te maken in je ontwikkeling, hele fijne ervaring!

Natalie


Als je Astrid ziet voel je meteen dat je welkom bent, 'je mag er zijn’ is een prachtige uitspraak. Deze hartelijkheid kenmerkt haar. Zij is heel open en kijkt zelf met open mind naar jou. Ze kan met 'verwondering’ kijken, een mooie eigenschap die we als volwassenen vaak weer vergeten zijn. Zij geniet, laat genieten en laat haar gevoel spreken. Dat maakt haar yogalessen zo fijn en nooit precies hetzelfde. Zij kijkt ook wat de groep op dat moment het beste past.