Share
Print Friendly, PDF & Email

Astrid de Wondercoach en Grace and Us van Anouk Smulders

 

Als coach en klankschaal therapeut spreek ik iedere dag klanten die hun uitdagingen en levensverhaal met mij delen. In deze gesprekken komen veel redenen aan het licht waar mensen tegen aan lopen in hun leven en help ik hen wederom dichter bij zichzelf te komen, in hun kracht te komen staan dan wel afscheid te nemen van beperkte overtuigingen en aangeleerd niet functioneel gedrag.

 

Ook constateer ik al jarenlang dat het vertellen van metaforen en levensverhalen voor mensen ook zeer heilzaam is. Het stelt hen in de gelegenheid om nieuwe inzichten te krijgen, zich zelf te spiegelen, te herkennen dan wel hun eigen leven te herwaarderen. Dit was één van de redenen dat ik ook mijn eigen levensverhaal dat ik regelmatig heb gedeeld afgelopen jaren op papier heb gezet. Het beschrijft een invloedrijke periode in mijn leven waarin er een aantal significante gebeurtenissen plaatsvonden die mij nieuwe inzichten gaven.

 

Ik werk samen met Anouk Smulders waar wij vrouwen de gelegenheid bieden in groepssessies om op een ontspannen en liefdevolle wijze tijd voor zichzelf te nemen en met Yoga, meditatie, klankschaal therapie, familie opstellingen en NLP (neuro linguïstisch programmeren) tot nieuwe inzichten te komen in (levens)-vraagstukken waar men mee rondloopt. Mijn onderstaande “levens”verhaal heb ik gedeeld op het vrouwen platform Grace and Us van Anouk Smulders.

 

“Ik werd geschept door een vrachtwagen en kwam tot stilstand met mijn hoofd tegen een betonblok”

 

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Astrid van Amerongen en ik ben geboren in Amsterdam op 26 december 1964. Ik kom uit een gezin van vader en moeder en vijf kinderen, waarvan ik het vierde geboren kind ben. Mijn oudste broer is doodgeboren. Ik heb twee oudere zussen en een jonger broertje. Ik heb een heerlijke jeugd gehad, ondanks dat ik me vaak onzeker heb gevoeld over het feit of ik er wel bij hoorde. Lees verder op Grace and Us

 

By: Grace & Us, Images by Astrid van Amerongen

Afspraak of meer informatie?

Bel voor een afspraak Astrid van Amerongen tel + 31 6 15 00 50 30
of neem contact op via de mail: astrid@dewondercoach.nl

Share