Yoga Suppen

Share

Wil je bewegen en ontspannen in de natuur dan is een kennismaking met Yoga – Suppen een ‘must’. Yoga is er in verschillende vormen, uitgangspunt is dat we ons zelf wel of niet onder begeleiding leren om lichaam en geest, en geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.

 

De oefeningen (Asana’s) geven energie en kracht en zorgen voor ontspanning en een plezierig gevoel en beïnvloed op een positieve manier je algehele lichamelijke en geestelijke welzijn. Yoga-suppen combineert vanuit beide disciplines de juiste elementen in body en mind met als doel een algehele balans te bereiken. De combinatie van een buiten Yoga workout in de natuur op het water geeft balans, inspiratie en ontspanning als tegenhanger in ons dagelijks drukke en soms stressvolle leven.

Stand Up paddling (SUP) is een sport die al sinds de jaren 60 in Hawaii populair was onder de golfsurfers. Jaren geleden werd Suppen al ontdekt in Californië als workout door beroemdheden als Jennifer Anniston, Cameron Diaz, Cindy Crawford, Rihanna, en Matthew McConaughey om in conditie te blijven. Deze populaire sport is overgewaaid naar Europa en deze fun sport staat in het teken van balans waarbij je een groot aantal spieren traint waaronder je buik, onderrug, billen en benen. Door de continue balans oefeningen train je al je spieren waarbij we in combinatie met Yoga werken aan lichaam en geest.

De combinatie van Yoga en Suppen in de natuur geeft een extra dimensie, de Yoga oefeningen die op het supboard worden uitgevoerd zorgen voor een complete body en mind workout waarbij je na 1,5 uur alle stress achter je laat en een algehele rust over je voelt komen.

Meditatieve werking

Yoga en Suppen, beiden hebben een meditatieve werking. De ideale combinatie om in de zomer buiten te genieten en te werken aan lichaam en geest.

Yoga-Suppen geef ik voor beginners en gevorderden met wel of geen Yoga of Sup ervaring. Mocht je nog niet eerder Yoga Suppen beoefend hebben dan zorg ik dat je voorafgaand aan de les een 10 minuten instructie krijgt waarbij je de basistechnieken van het Suppen wordt uitgelegd. De techniek is makkelijk te leren en heb je zo eigen gemaakt.

 

Kosten en locatie

Ik geef privésessies en groepssessies. De groepssessies vinden plaats op een nader te bepalen afgesproken locatie. Een en ander in onderling overleg.

 

Privésessie

De privésessie geef ik vanuit mijn eigen praktijk aan de Ed van der Elskenhof 19, 1325 XA Almere. De kosten voor een 60 minuten privé sessie bedragen € 135,- inclusief huur materiaal (Sup, peddel en wetsuit).

 

Groepssessie

De kosten voor een groepssessie (minimaal 6 personen) bedragen € 45,- per persoon inclusief huur van materiaal (Sup, peddel en wetsuit). Nadien drinken we thee en zorg ik voor een gezonde versnapering.

Afspraak of meer informatie?

Bel voor een afspraak Astrid van Amerongen tel. + 31 6 15 00 50 30
of neem contact op via mail: astrid@dewondercoach.nl

Share