Mirella

Marianne
28 april 2014
Nadia
23 februari 2021

Mirella

Print Friendly, PDF & Email

Hele goedemorgen Astrid,

 

 Het was echt heel bijzonder! Ik had niet kunnen bedenken dat ik ooit een klankschalen sessie zou doen met ons hele gezin. Zelfs nog geen weken geleden.

 

 Er gebeurd een hoop bij ons thuis, we zijn flink in beweging en daar ben ik heel erg gelukkig mee – wat een understatement is. Het was sowieso een cadeautje dat Marco bij Astrid terecht kwam in Code Rood en toen hij vertelde dat haar klankschalen sessie zoveel met hem deed en hij deze rust Rik ook zo gunde! We zijn hier nl. al een tijd naar op zoek. Was het idee geboren om het met hele gezin te doen.  Bij mij blijven ideeën niet vaak bij een droom, maar kom ik in de actie….hier word ik weer voor behandeld ;o))  Was dan ook echt fantastisch dat Astrid met al haar enthousiasme en passie riep, jaaaaa dit kan zekerrrrr!

 

 Met name voor onze zoon Rik gebeurde er ook echt iets. Je zal wellicht gemerkt hebben, dat hij weinig rust heeft en alles moet zien, bekijken en uitproberen. Ik had jullie hier wellicht op voorhand over kunnen inlichten, maar we weten nooit echt in welke modus hij zit (net als bij zoveel andere kinderen) en ik werd dan ook verrast hoe vrij hij zich gelijk bij jullie voelde. Billy gaf goed aan, dat het wel wat rustiger/minder mocht (aanname) en trok zich lekker terug op zijn eiland met de brug open (…..wat gaaf Astrid, hoe jij hier voor Rik een vertaling hebt gegeven!!!).

En ook al dat lekkers en hoe Astrid de kaarten trok met de kinderen en ze op hun gemak stelde……..het was echt heel bijzonder! En Astrid ik weet niet of je vaak kinderen behandeld………zo niet, doe daar maar nog heel veel meer van!!  Zoals Bouke ook zo mooi (en vaak) zegt……de wereld heeft mensen zoals jij en jullie nodig!! Dank!!!

 

 Ik ga over onze ervaring nog een stukje schrijven als referentie voor Astrid. Gun echt ieder gezin en vooral ook alle kinderen deze ervaring en eentje in het bijzonder 🙂 En kom dan ook over een tijdje terug met Rik.

 

 Nou stiekem toch een heel verhaal geworden.

 Hele fijne dag en tot weder zien!

Mirella x