Leef je Eigen leven!

Share
Print Friendly, PDF & Email

Leef je eigen leven!
een liefdesreis terug naar jezelf

 Het lukt me niet, ik ben niet goed genoeg, ik zit vast. Wat heb ik eigenlijk een saai leven, gebeurde er maar eens wat…

Sick and tired of being sick and tired

Wil je vooruit in je leven, die leuke partner aantrekken, uitblinken op je werk, je uitgerust en ontspannen voelen, maar lukt het niet? Dan nodig ik je graag uit voor de tweedaagse ‘Leef je eigen leven’. Hierin krijg jij het verlossende antwoord hoe je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden en al dat moois kunt aantrekken waar je altijd al van droomde.

 

Ik hou van mij

De sleutel voor geluk in je leven is onvoorwaardelijk van jezelf houden. Dat is niet eens zo makkelijk, dat leer je namelijk niet op school. In plaats van jezelf liefhebben en jezelf op waarde te schatten, leerde je als kind al heel snel jezelf aan te passen om liefde en goedkeuring van je ouders te krijgen. Nu heb je deze mechanismen niet meer nodig, je bent immers een volwassen en rationeel mens! Jouw onderbewustzijn heeft die update alleen nooit gehad, dus hoe jij nu handelt is nog steeds gebaseerd op je kindpatronen.

 

We wijzen onszelf onbewust af, we wijzen liefde af en daarom trekken we dingen aan die we juist niet aan willen trekken. Die chagrijnige partner, die kilo’s op je kont, je zeurende baas… enfin, je kunt er vast nog wel een paar invullen.

 

‘Nieuwe software’

In de Masterclass ga je stap voor stap jezelf opnieuw ‘programmeren’. Wat denk je eigenlijk, waar wijs je jezelf af en hoe doe je dat: houden van jezelf? Pas wanneer je weet wat je denkt en hoe jouw sabotagemechamismen werken, kun je kiezen voor nieuw en liefdevol gedrag. Stap voor stap leer je hoe je oude patronen los laat en nieuwe, plezierige patronen daar voor in de plaats kunt zetten. Alles wat jij wilt bereiken in je leven is mogelijk, ervaar deze magische liefdesreis!

 

Wat krijg je?

  • Een 2-daagse training waarin je leert hoe je de manifestaties in jouw leven in de praktijk kunt brengen. Op beide dagen bieden we je ook een uitgebreide biologische lunch aan.
  • Je krijgt het boek ‘Mabels Masterclass in Wonderen, een liefdesreis terug naar jezelf’. Dit boek is een innerlijke reis waarin je leert hoe jij in elkaar steekt en wat voor software er draait op jouw computer. Hier wordt de basis gelegd hoe jij meer plezier, rust en vrolijkheid in je leven kunt brengen. En bovenal: vergezeld van een vleugje humor krijg je het grootste cadeau terug wat je gedurende de rit kwijt bent geraakt: Zelfliefde!
  • Het luisterboek ‘Mabels Masterclass in Wonderen. Een liefdesreis terug naar jezelf’.
  • Het Masterclass werkboek waarin je alle opdrachten kunt maken.
  • Na afloop van de Masterclass ontvang je een certificaat.

 

Toelatingsprocedure

Om er zeker van te zijn dat de Masterclass geschikt is voor jou krijg je voor je inschrijving een intakegesprek met Astrid.

 

Kosten

Deelname aan de Masterclass kost € 399,-.

Afspraak of meer informatie?

Bel voor een afspraak Astrid van Amerongen tel + 31 6 15 00 50 30
of neem contact op via de mail: astrid@dewondercoach.nl

Share